Google реклама

Google AdWords рекламата Ви дава възможност Вашия уеб сайт, послание и предложение да излезе на първа страница в Google за определени ключови думи, свързани с Вашия бизнес.

Комплексността на Google AdWords рекламата Ви позволява да достигнете до максимален брой клиенти, заинтересовани от предложения свързани с Вашия бизнес, като Вие сами определяте дневния, седмичния и месечния си бюджет.

Пример за Google AdWords реклама:

Продавате тениски, но Вашия сайт не генерира достатъчно посещения, тъй като за по-големия брой от търсени ключови фрази (като черни тениски, бели тениски и т.н), сайта Ви не се появява на начални места в търсачките. Вашата опция е Google AdWords рекламата, за да можете в рамките на определен дневен бюджет, рекламата на сайта Ви да излиза на първа страница за търсена ключова фраза “черни тениски”.

Цената на Google AdWords рекламата се определя от посещенията във Вашия сайт генерирани по този начин. По примера по-горе, ако цената на клик за ключова фраза “черни тениски” е 0.50лв, всеки път когато някой влезе през тази реклама, ще трябва да заплатите тези 0.50лв. А така, сте сигурни, че нито една стотинка от рекламния бюджет не е похарчена напразно, защото плащате само когато някой заинтересован от предложението е посетил сайта.

Google AdWords рекламата е един от най-таргетиращите инструменти.

* Заплащането за изготвяне и управление на една Google AdWords обикновено се формира на базата на нейния бюджет, като варира от 15%-20% в зависимост от продължителността й.

Цена: 15%-20%*